Zie hoe kwekers deze Best Buds beoordelen.

review image
4.7/5
Check GrowDiaries voor meer dan 1.000 onafhankelijke reviews, kweekverslagen en foto’s van andere kwekers.
review image
4.6/5
Check GrowDiaries voor meer dan 500 onafhankelijke reviews, kweekverslagen en foto’s van andere kwekers.
content image

Ervaar het beste van twee werelden: de hoogste opbrengst en beste smaak

Zie en proef het verschil. Onze superheld, de 4-in-1 booster Green Sensation, ken je al! Het combineert vier effecten in één fles, waardoor het onmisbaar is voor elke gepassioneerde kweker die streeft naar de hoogst haalbare opbrengst. Maar wist je ook dat deze held een sidekick heeft voor de allerbeste smaak? Maak nu kennis met Sugar Royal. Samen zijn deze twee Best Buds het perfecte duo voor legendarische resultaten! Test Sugar Royal en zie én proef het verschil!

Shoplocator

Green Sensation

Green Sensation is hét additief voor de bloeifase. Het is namelijk veel meer dan alleen een booster. Het combineert 4 positieve effecten in 1 fles. Het verbetert de bloei, verhoogt de weerstand, verbetert de bodem en last but not least bezorgt het jou de hoogst mogelijke opbrengst. Concreet houdt dit in dat jouw planten gedwongen worden om zwaardere en compactere bloemen te produceren.

Sugar Royal

Sugar Royal is een speciaal aminozurenproduct waarmee je start in de groeifase. Het versnelt de groei van jouw planten en het verbetert de smaak aanzienlijk. Sugar Royal bevat namelijk een stofje waardoor jouw planten meer hars aanmaken. Dit zorgt voor een veel betere smaak doordat deze hars veel flavonoïden, terpenen en essentiële oliën bevat.

Krijg nu legendarische resultaten. Combineer simpelweg Green Sensation, de best beoordeelde booster op GrowDiaries, met ons unieke aminozurenproduct Sugar Royal. Je krijgt dan niet alleen de hoogste opbrengst, maar ook de beste smaak.