Zie hoe kwekers deze Best Buds beoordelen.

review image
4.6/5
Check GrowDiaries voor meer dan 900 onafhankelijke reviews, kweekverslagen en foto’s van andere kwekers.
review image
4.6/5
Check GrowDiaries voor meer dan 450 onafhankelijke reviews, kweekverslagen en foto’s van andere kwekers.

Wat is er zo speciaal aan deze Green Sensation combo deal?

Deze combo geeft je zwaardere, compactere bloemen die veel meer hars bevatten. Op deze manier krijg je zowel de hoogste opbrengst als de beste smaak. Wil jij legendarische resultaten? Profiteer dan nu van deze deal en je zult het verschil zien én proeven.

Wat is er zo speciaal aan deze Green Sensation combo deal? 250 ml Green Sensation
Wat is er zo speciaal aan deze Green Sensation combo deal? 100 ml Sugar Royal
Wat is er zo speciaal aan deze Green Sensation combo deal? Plagron cap
Bestel nu
content image

Ervaar het beste van twee werelden: de hoogste opbrengst en beste smaak

Zie en proef het verschil. Onze superheld, de 4-in-1 booster Green Sensation, ken je al! Het combineert vier effecten in één fles, waardoor het onmisbaar is voor elke gepassioneerde kweker die streeft naar de hoogst haalbare opbrengst. Maar wist je ook dat deze held een sidekick heeft voor de allerbeste smaak? Maak nu kennis met Sugar Royal. Samen zijn deze twee Best Buds het perfecte duo voor legendarische resultaten! Test Sugar Royal en zie én proef het verschil!

Bestel nu

Green Sensation

Green Sensation is hét additief voor de bloeifase. Het is namelijk veel meer dan alleen een booster. Het combineert 4 positieve effecten in 1 fles. Het verbetert de bloei, verhoogt de weerstand, verbetert de bodem en last but not least bezorgt het jou de hoogst mogelijke opbrengst. Concreet houdt dit in dat jouw planten gedwongen worden om zwaardere en compactere bloemen te produceren.

Sugar Royal

Sugar Royal is een speciaal aminozurenproduct waarmee je start in de groeifase. Het versnelt de groei van jouw planten en het verbetert de smaak aanzienlijk. Sugar Royal bevat namelijk een stofje waardoor jouw planten meer hars aanmaken. Dit zorgt voor een veel betere smaak doordat deze hars veel flavonoïden, terpenen en essentiële oliën bevat.

Krijg nu legendarische resultaten. Combineer simpelweg Green Sensation, de best beoordeelde booster op GrowDiaries, met ons unieke aminozurenproduct Sugar Royal. Je krijgt dan niet alleen de hoogste opbrengst, maar ook de beste smaak. Daarnaast ontvang je ook een exclusieve Plagron pet die nergens anders te verkrijgen is. 

Wil jij de beste smaak en hoogste opbrengst?

  • Bestel hier de Green Sensation deal voor de adviesprijs van €27,95. Je krijgt naast 250 ml Green Sensation 100 ml Sugar Royal en een coole Plagron cap helemaal voor niks!
  • De verzendkosten zijn gratis. 
  • Na ontvangst van de betaling krijg je een Track & Trace link in je mail.
  • We bewaren je e-mailadres alleen als jij daar toestemming voor geeft.
  • De actie loopt tot en met 31-12-2022 of zolang de voorraad strekt.
  • Dit is een gelimiteerde promo actie, enkel beschikbaar op de Plagron website.
Bestel nu

Thank us later, future legend.