Wat is zo speciaal aan deze Green Sensation-deal?

De deal is speciaal omdat deze enkel online bij Plagron te verkrijgen is. Daarbij krijg je naast een sample Sugar Royal ook een Plagron cap gratis. De voorraad is beperkt dus wees er snel bij want op is op! Wat zit er in jouw Limited Edition Pakket?

Wat is zo speciaal aan deze Green Sensation-deal? 250 ml Green Sensation
Wat is zo speciaal aan deze Green Sensation-deal? 100 ml Sugar Royal sample
Wat is zo speciaal aan deze Green Sensation-deal? Plagron cap
Bestel nu
content image

Op zoek naar legendarische kweekresultaten?

Onze superheld, de 4-in-1 booster Green Sensation, ken je al! Het combineert vier effecten in één fles, waardoor het onmisbaar is voor elke gepassioneerde kweker die streeft naar de hoogst haalbare opbrengst. Maar wist je ook dat deze held een sidekick heeft voor de allerbeste smaak? Maak nu kennis met Sugar Royal. Samen zijn deze twee Best Buds het perfecte duo voor legendarische resultaten! Test Sugar Royal en zie én proef het verschil!

Bestel nu

Green Sensation

Green Sensation is hét additief voor de bloeifase. Het is namelijk veel meer dan alleen een booster. Het combineert 4 positieve effecten in 1 fles. Het verbetert de bloei, verhoogt de weerstand, verbetert de bodem en last but not least bezorgt het jou de hoogst mogelijke opbrengst. Concreet houdt dit in dat jouw planten gedwongen worden om zwaardere en compactere bloemen te produceren.

Sugar Royal

Sugar Royal is een speciaal aminozurenproduct waarmee je start in de groeifase. Het versnelt de groei van jouw planten en het verbetert de smaak aanzienlijk. Sugar Royal bevat namelijk een stofje waardoor jouw planten meer hars aanmaken. Dit zorgt voor een veel betere smaak doordat deze hars veel flavonoïden, terpenen en essentiële oliën bevat.

Wil jij legendarische resultaten behalen? Maak dan gebruik van deze tijdelijke deal. Doe de test en ervaar het zelf! Combineer deze twee producten en jouw planten zullen zwaardere en compactere bloemen produceren die veel meer hars bevatten

Zie hoe kwekers deze Best Buds beoordelen.

review image
4.7/5
Check hier op Grow Diaries de onafhankelijke reviews van wat andere kwekers vinden van deze Best Buds.
review image
4.6/5
Check hier op Grow Diaries de onafhankelijke reviews van wat andere kwekers vinden van deze Best Buds.

Wil jij de beste smaak en hoogste opbrengst?

  • Bestel hier de Green Sensation deal voor de adviesprijs van €49,95. Je krijgt naast 250 ml Green Sensation een 100 ml sample Sugar Royal gratis, plus een coole Plagron cap!
  • De verzendkosten zijn gratis. 
  • Na ontvangst van de betaling krijg je een Track & Trace link in je mail.
  • We bewaren je e-mailadres alleen als jij daar toestemming voor geeft.
  • De actie is tijdelijk en zolang de voorraad strekt.
Bestel nu

Thank us later, future legend.